Futás - fejlemények!
A héten beszéltem Judittal (Földingné Nagy) és kérdeztem, hogy van-e látható eredménye a "szövetségünknek", amit a kocogás hölgyek körében való népszerűsítésére alakítottunk. Bár az elmúlt időszak időjárása nem kedvezett annak, hogy valaki éppen most adja futásra a fejét, de Judit elmondása szerint többen keresték őt meg a felhívásunk kapcsán. Személy szerint öt olyan hölgyről tudok, aki kedvet kapott, és ismerve azt, hogy milyen fantasztikus változásokat indít el valaki életében, ha futásnak ered, már ezt önmagában is jó eredménynek tartom.

Felkerestem a városi és a körzeti védőnői szolgálat vezetőit, Horváth Lászlóné Marikát és Jelencsicsné Nagy Enikőt. Kértem, hogy juttassák el az információt munkatársaiknak, akik kapcsolatban vannak a babáikkal otthon lévő anyukákkal. Nekik valódi lehetőség lehet ez a program arra, hogy mozogjanak, kiszakadjanak a mindennapokból, feltöltődjenek és 20 perc alatt megújúlva térjenek vissza a családjukhoz.

Adalék információ, hogy a Barátság Sportparkban szuper futópálya van - magam is teszteltem. Május 25-én, kedden 17 órakor pedig egy újabb futópályát avatnak a Zöld, a Szőnyi Márton és a Soproni utcák által határolt terület tározótava körül!

Hadd lobogjon a hajunk!

2010. május 21.

 

Készítette: :::Amegrant Kft.::: Honlapkészítés - Webáruház készítés - Internet marketing - www.amegrant.hu