Mélyen tisztelt Hölgyeim! Kedves Olvasók!
borkaizsolt120

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én köszönthetem Önöket ezen a kitűnő honlapon. Mikor ezt a köszöntőt írtam, próbáltam úgy gondolkozni, hogy mondandóm a nők iránti minden tiszteletemet tükrözze. Sok minden jutott eszembe, ám a gondolatok olykor közhelyeknek tűntek. Ezért a frázisok helyett úgy döntöttem, néhány személyes érzésemet osztom meg Önökkel.


Tudják, mikor elnézem feleségem és lányom mozdulatait, gesztusait, az jut eszembe, hogy így, ilyen kecsesen, lágyan, kifejezően csak a nők tudnak mozogni. Olyan meghitt légkört, családi melegséget, amiben szerencsém van élni, csak a hölgyek tudnak teremteni.  Az is teljesen bizonyos, hogy a sikeres férfiak mögött szerető feleségek és anyák állnak, akik bátorításukkal, vagy olykor csak egy bájos

mosollyal lelket öntenek belénk, kemény férfiakba. Nők! Az illatukkal, a hangjukkal, mosolyukkal és kedvességükkel szebbé és kerekebbé teszik a világot. Naponta látom kolleganőimet, amint keményen dolgoznak, miközben könnyes szemmel mesélnek az óvodai beszoktatásról. Nők, akik hihetetlen lendülettel és kreativitással vetik magukat a munkába, miközben a gyermek iránti aggódás, a vacsora, a bevásárlás, vagy a takarítás gondja is vállukat nyomja. És ami a legcsodálatosabb, hogy mindez nem látszik rajtuk, mert képesek megbirkózni összes feladatukkal.

Festmények, szobrok, versek és dallamok őrzik a női szépség titkait. Ez a titok azonban megfejthetetlen, hiszen minden hölgy szép valamitől, minden hölgy magában hordozza a nőiességéből fakadó titokzatosságot. Azt hiszem, nekünk, férfiaknak esélyünk sincs ezt megfejteni. És ez nem is baj! Nem baj, hiszen, ahogy az egyik kedvenc Karinthy mondásom is tartja: "Férfi és nő... hogyan is érthetné meg egymást. Hiszen mindkettő mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit."


Én sok sikert kívánok a honlap működéséhez, remélem minél többen találnak majd a sorok olvasgatása között valami értéket, valami információt, amitől több, és szebb lehet az életük. A győri nők közösséggé formálása kitűnő ötlet, gratulálok a kezdeményezéshez. Kívánom, hogy minél több hölgy érezhesse magát igazi nőnek, és minél több hölgy legyen boldog nő Győrben!

 

Borkai Zsolt
polgármester

 

Készítette: :::Amegrant Kft.::: Honlapkészítés - Webáruház készítés - Internet marketing - www.amegrant.hu