Bemutatkozik a kórus vezetője
erzsike120 Gáncs Erzsébet vagyok, tősgyökeres győri, bár már lassan egy éve, hogy kicsit cserbenhagyva Győrt, családommal Győrújbarátra költöztünk. Két gyermekem van. Luca, aki 7 éves, és élete első nagy kihívása, hogy megkezdhette tanulmányait a Nádorvárosi Közoktatási Központ 1. c osztályában, és Balázs, aki 5 éves és a város egyik legjobb óvodájában, a Bartók Bázis Óvodában boldogítja a legkiválóbb óvó néniket. Férjem sok fontos dolgot csinál a munkahelyén, de a ház körüli munkában is örömét leli - talán. :)
Tanulmányaimat itt Győrben kezdtem, majd Pécsre vezetett az utam. A Janus Pannonius Tudományegyetem Művészeti Karán (ma PTE) szereztem ének-zene tanár, karvezetői diplomát. Itt azonban nem ért véget a tanulás. Jelen pillanatban az ELTE PPK Neveléstudományi Doktori Iskolájában próbálom megszerezni a doktori fokozatomat.

1998 óta tanítom a jövő tanítóit az Apáczai Karon, ahol az a megtiszteltetés ért, hogy én vezethetem az Apáczai Nőikart. Emellett a már emlegetett Bartók Óvodában vezetem az Ovis Kórust, lelkes szülőkből, még lelkesebb apukákkal és a legkitartóbb óvó nénikkel.
Bízom benne, hogy sikerül a Nők Győrben kórusát is egy jó kis énekelni szerető, kikapcsolódni vágyó csapattá kovácsolni!
Kitartást és jó szórakozást kívánok mindenkinek!
Egy feltételem azonban hadd legyen! ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT! Én mindent meg fogok tenni ezért!

 

Készítette: :::Amegrant Kft.::: Honlapkészítés - Webáruház készítés - Internet marketing - www.amegrant.hu