hoppalbori200

NŐISÉG

Amit Hoppál Bori képvisel, az a női lét esszenciája. Feleleveníti azt az ősi bölcsességet, amely régen anyáról lányra szállt. Rácsodálkozhatunk, hogy mennyi csodálatos dolog történik a testünkben a menstruációtól a várandósságon át a szülésig, a szoptatásig. Ha ezt mélyen átérezzük, akkor szövetséget köthetünk a testünkkel és a lelkünkkel, újra és újra erőt meríthetünk életadó, tápláló, gondoskodó lényünkből. Ez a szövetség alapja lehet önbizalmunknak és benső békénknek, miáltal jobban szerethetünk és többet adhatunk...

 

 

Hoppál Bori személyes üzenete nekünk - Neked is!

Hoppál Bori itt járt nálunk, Győrben egy nőnapi programon. Utána, "győri ihletettségében" egy üzenet "szaladt ki a szívéből, lelkéből". Nézd meg, mit üzent nekünk, Neked! ;)


Hoppál Bori WORKSHOP - toborzó

Bori az előadásain túl rendszeresen tart workshopokat is a menstruációhoz és a női mell témájához kapcsolódva egész hétvégi workshopok formájában, ahol lehetőség van az elmélyülésre. Ha érdekel ez a lehetőség, és nem szeretnél emiatt Pestre utazni, iratkozz fel nálunk. Ha elegen leszünk, megszervezzük Győrben a workshopokat!


KEBELBARÁTNŐK - Mellbeszélgetések nőkkel nőknek

Hoppál Bori első könyve

kebelbaratno200

A média jóvoltából lépten-nyomon találkozhatunk idealizált mellekkel, de vajon tudjuk-e, hogy milyenek az igazi mellek? Megcsodáljuk-e a női keblek egyediségének szépségét, vagy annyira hatása alá kerültünk korunk s kultúránk nyílt és burkolt üzeneteinek, hogy fanyalogva fordulunk el attól a látványtól, ami nem felel meg az idealizált képnek? Vajon milyen gondolatok, érzelmek bújnak meg a legtöbbször manipulált látszat mögött?

Folytatás...

 

 

 

 

Hoppál Bori gondolatai

Mit gondolsz, máshogy élnéd-e meg ma nőiséged, ha akkor, amikor először menstruáltál, megünnepeltek volna? Ha már hónapokkal előtte egy olyan nő, akit tisztelsz és szeretsz fokozatosan beavatott volna a nőiség szépséges titkaiba? Ha a körülötted lévők öröméből érezhetted volna, hogy itt most valami nagy dolog történik, ezek után máshogy tekintenek majd rád és nem csupán féltésből, hanem mert te is részese lettél a női lét egyik misztériumának?

elsomenst

Talán egyikünknek sem adatott ez meg, de éppen ezért kérek minden édesanyát, nagynénit, nagymamát, nővért, keresztanyát és bárkit, aki ezt olvassa, hogy ha legközelebb arról hall, hogy valaki a környezetében "nagylány lett", akkor kedveskedjen neki egy kis ajándékkal. Lehet ez egy gyertya, amit menstruáció alkalmával meggyújthat és gondolhat az épp abban a pillanatban menstruáló nők közösségére. Lehet olyan illó-, vagy masszázsolaj, ami enyhítheti a menstruációs fájdalmakat, egy naptár, amiben feljegyezheti, hogy hol tart a ciklusa, finom tea, egy kép, egy idézet, egy könyv vagy zene. Talán mindegy is, hogy tárgyi szinten hogyan jelenik meg, az a fontos, hogy a cseperedő lánykában pozitív élmény kötődjön ehhez a naphoz. Kitalálhatunk egy rövid szertartást is, hogy még inkább "beavatásnak", nővé avatásnak érezze és, hogy megérintse a lelkét az, amit a navajo indiánok így fogalmaztak meg:

"Minden alkalommal, amikor egy nő beavatást nyer, a világ győz a káosz felett, mert a Teremtés ősi ereje éled újra asszonyi lényében."

forrás: www.noitestcsodai.hu

 

Hoppál Bori a WEBen

Hoppál Bori honlapjai: www.noitestcsodai.hu, www.hoppalbori.hu

 

Készítette: :::Amegrant Kft.::: Honlapkészítés - Webáruház készítés - Internet marketing - www.amegrant.hu