Kajdi Zsuzsanna mentálhigiénés szakember
kzs

Életet adni és szülővé válni a legjobb dolog, ami történhet velünk valaha az életben. Gyönyörűséges, ugyanakkor nehéz feladat is egyben.

A gyerekeink születése, és az azóta eltelt évek ébresztettek rá arra, hogy a várandósság, a szülés, a születés és az azt követő időszak mennyire fontos és meghatározó a család tagjaira, a család egészére - ezáltal egyébként az egész társadalomra - nézve is. Ez a felismerés nagyon erősen munkál bennem. Ezért is indítottam el a Nők Győrben weboldalt és az ahhoz kapcsolódó kezdeményezéseket, később a Családi Kör projektet.

Nagyon közel áll hozzám minden, ami természetes és szeretetteli. Szenvedélyesen vágyom arra, hogy tudásommal, tapasztalataimmal segítsek a fiatal szülőknek egy hosszú távon boldog családi élet megalapozásában.


Születés Kötődő nevelésről várandósoknak

 

Az élet egyik nagy ajándékaként tartom számon azt, hogy - minden, ezzel szemben ható tényező ellenére - mire első gyermekemmel a pocakomban átléptem a szülőszoba küszöbét TUDTAM, hogy a babámat nekem kell megszülnöm. Teljesen BIZONYOS voltam afelöl, hogy a testem majd tudja a dolgát, és hogy minden fájdalom jó, mert értünk van. Szerettem, szeretek szülni.

Ezt az ajándékot nem szeretném csak magamnak tartogatni. Melletted vagyok, ha bátorításra, támogatásra lenne szükséged a szülésre való felkészülés során,  a szülőszobában, vagy a szülést követő időszakban!

 

 

 

 

Kilenc hónapig várjuk, jobban mondva talán egész életünkben... Mégis, mikor megszületik, nem merjük dédelgetni, szeretgetni, mert "attól félünk, hogy elkényeztetjük".

Saját tapasztalataim alapján is arra biztatok mindenkit, hogy merje komolyan venni kisbabája érzelmi igényeit! Ha válaszkészek vagyunk szülőként, akkor nemcsak, hogy a mindennapjaink lesznek könnyebbek, hanem kialakulhat egy biztonságos kötődés, ami erős alapként szolgál gyermekünk, családunk boldogulásához.

Előzetes egyeztetés után szívesen tartok gyermeknevelésre való felkészítő foglalkozásokat várandósoknak Győrben és Mosonmagyaróváron.

Információ: 30/ 370 76 52.

 

Tanácsadás Babahordozás

 

A baba születésével kapcsolatos témákhoz - hasonlóan a focihoz - mindenki ért, és persze el is mondja véleményét. Rengeteg az információ, sokszor már azt sem tudjuk, kinek higyjünk!

Én azt tartom fontosnak, és abban szeretnék segíteni, hogy megtaláljátok a saját utatokat! Hiszem, hogy a szülés körüli időszak során jelentkező problémák megoldásában fontos a jó segítség, mert ha sikerrel megbirkózunk az aktuális problémával, akkor nagyobb önbizalommal tudjuk megoldani az előttünk álló feladatokat, nehézségeket, és ez a családokat egy jó pályára állítja.

Nemcsak a várandóssággal és a szüléssel kapcsolatban, hanem később is fordulhatsz hozzám megerősítésért, segítségért a következő helyzetekben: gyermekágy, szoptatás, táplálás, babaápolás, -gondozás, gyermeknevelés, párkapcsolat, családi kapcsolatok.

 

Ha elég komolyan vesszük a kisbabánk testközelségre irányuló szükségletét, akkor ennek egyenes következménye, hogy hordozzuk őt. A hordozás nem csupán praktikus segítség, ez egy kincsesbánya!

A baba testfelépítésével, testi- lelki igényeivel teljesen összhangban áll. Természetes módon fejleszti az idegrendszert.

Kevesen tudják, hogy megfelelő pozicióban való hordozással a csípőizületi problémák megszüntethetőek.

A hordozás összes előnyét lehetetlen lenne itt áttekinteni. Javaslom, hogy olvasgasd tanáraim cikkeit a hordozo.hu weboldalon.

Tőlem tanfolyamaimon, vagy személyes tanácsadás  során kaphatsz segítséget Győrben és környékén, valamint Mosonmagyaróváron.

 


csaladi

Családom

 

Már emlegettem őket itt eleget, ennél többet igazából nem is szeretnék...

Csak egy fotó rólunk: Laura, Peti, Tivadar és én - még a "tavalyi hó"-ban.

 

 

 

Készítette: :::Amegrant Kft.::: Honlapkészítés - Webáruház készítés - Internet marketing - www.amegrant.hu