Rólunk

A nők, anyák, nagymamák kulcsszerepet töltenek be társadalmunkban. A családok első számú összetartó erői, támogatják férjeiket, szépre-jóra nevelik a gyermekeiket. Éppen ezért a nők testi-lelki jólléte társadalmunk jelenének és jövőjének záloga!

A baba születése és a kisgyermekes időszak különösen kritikus egy család életében, mert ilyenkor alakulnak ki az alapok, az értékek és a szokások. Egy anya számára ez egy rendkívül intenzív korszak, hatalmas felelősséggel és megfelelni vágyással. Ez az időszak még egy olyan családban is nehéz, ahol nincsenek „komplikációk”…

A portál célja, hogy a győri és Győr környéki nőket érdeklő és érintő információt összegyűjtse és rendszerezze, a későbbiekben pedig testreszabott lehetőségeket kínáljon a feltöltődésre illetve közösségformáló küldetést is szánunk ennek a weboldalnak.

Bár a fókuszban a várandós- és kisgyermekes időszak áll, minden korosztályt szeretnénk megszólítani. A lányokat, akik még csak készülnek életük főszerepére, a tapasztalt anyákat és nagymamákat pedig azért is, mert olyan tudás birtokában vannak, amit nem szabadna veszni hagyni – kérem, nézzék el nekünk a tegeződést az oldalon!

Jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal. Sok megerősítést kaptam eddig, melyet ezúton is köszönök!

Rólunk írták:

Kisalföld, kisalfold.hu 2010. szeptember 7.

Győri Közélet, 2010. május 8.

Kisalföld, kisalfold.hu 2010. április 6.

Kisalföld, kisalfold.hu 2010. március 6.

Győri Közélet, 2010. február 27.